mixiユーザー(id:43632456)

2015年08月31日00:43

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リベンジ

先日来の懸案であった鶏胸肉に再チャレンジ。
今回のニューアイテムは大きめの燻製用器具。
前回は火を入れすぎたので、70度前後のお湯で
昨日から塩と日本酒と生姜、胡椒で漬けた
鶏肉を30分ほど茹でる。
少し生っぽいので、追加で10分ほど湯煎。
その後、燻製を30分ほど。
鳥足のようなジューシーというわけではないが
しっとりとした大変美味。ビールと美味しくいただきました。
まさに溜飲を下げる といったとこか。

I challenged for cooking breast meal of chicken again.
I got a new weapon .It is bigger smoker than I already had.
A reason of last failure was too heated so I boiled it around 70 degree for
30 minutes.(It was already seasoned of salt, sake,ginger and pepper from last night )
(But it was just raw , so I add 10 minutes to boiled)
It was not juicy as same as leg meal but moist enough.
I ate it with big pressure with beer.
It just said ”I feel relieved." didn't it?




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