mixiユーザー(id:43632456)

2015年08月26日00:58

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鳥の胸肉(リベンジ)

必ず固くなる鶏の胸肉だが、70度以下で
火を通すと大丈夫ということらしい。
温燻で調理にチャレンジしようと考えている。
燻製は3種類あるらしく、温度の低い順に
冷燻、温燻、熱燻となるらしい。
温燻だと70度以下でいぶすことになるらしいので
ちょうどハムみたいなものを期待。
燻製器も探すと、温度計付きで3000円ちょっとみたい
なんで、近い内にチャレンジ予定。乞うご期待

Chicken breast meat ,it must be hard to eat,
but if it cooked under 70 degree ,it would be all right、I heard.
So I will try mid temp smoky cooking.
There are 3 types of smoky cooking , cold , warm and hot.
The warm smoky cooking was cooked around 70 degree,
so it will become like ham , I hope.
There is a smoky device with temp meter around 3000 yen,
so I will try near soon, stay tuned!
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