mixiユーザー(id:43632456)

2015年08月23日21:18

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鳥の胸肉

土日は料理をすることが多い。
趣味の内の1つだ。
今日は鳥の胸肉を。
インターネットで数日前に、火を通しすぎると
固くなるので、70度ぐらいまで水からゆでて、
沸騰する前に火を止めて予熱でやるといいというのを
見たため。
レシピのままというのはなかなか難しいがぐらぐら茹でる
ことはしなかったのでの大丈夫かと思ったが、普段にも増して
固くひどくがっかりした。
いまのところ全敗。近いうちにリベンジする予定。

I usually cooked at weekend.
Cooking is a one of my hobbies.
Today I cooked breath of chicken.
I found a recipe at internet some days ago,it said
chicken breath must cooked under 70 degree because
if it cooked in boiled water , it became like rocks.
I did in order described on recipe , I couldn't all the same,
but it wasn't boiled so it was soft I believed.
Buuut it was more hard than usually.
It made me down.
I failed all cooking of chicken breath .
I will be back!!




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