mixiユーザー(id:43632456)

2016年03月03日02:05

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肉をに下味

この前見た、テンションが低い時の
盛り上げ方法として塊の肉を買って、下味を
付けて冷蔵庫で寝かせる というのがあった。
肉は味付けしておいておくと食べるまでの
間の待ち焦がれるところで明日への活力に繋がる
とのこと。
食べてもよし、食べなくても活力にと肉は偉大だ。
とりあえず、イメージとしては牛だがコストとにらんで
鳥の胸肉で週末チャレンジしてみよう。

I read on Internet that how to rise up when blue
is buying a block meat and put on the refrigurater
over night with seasoning .
Seasoning meat make rise up by imagine the
delicious taste.
Not only good for eating also good for waiting
meat is great.
I will do it of chicken breath instead of beef ,
next weekend , (because beef if too expensive)!!
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