mixiユーザー(id:43632456)

2015年06月01日01:14

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週末

週末、ときどき土日のおかず作りをしている。
今日は昼、トンテキを作り、夕食は肉豆腐に
ぶり大根を作った。
ぶり大根は、3,4回目。トンテキ、肉豆腐は
初めて。
料理器具が使いたいがためということもあり、
メニューは限定的。
ぶり大根は圧力なべ、トンテキ、肉豆腐はスキレット
でクッキング。
まぁ、家族以外だれも反論できないので、プロ裸足とは
いえないまでもプロ長靴 ぐらいで大変美味しくできました。
料理をするのは楽しいのは間違いないところであるが、
普段の食事ほどなにかを作り片付ける
熱意は無いわけで、主婦には頭があがらない。

I sometime cooked on week end.
Today I cooked poke stake for lunch and meat-tofu and
yellowtail-radish for dinner.
Why I choiced menu , because I wanted using some items for cooking.
Pressure cooker for yellowtail-radish , skilatte for meat-tofu and poke steak.
No one except my family knew about my cook so I said my cooking
was very good like as beginner semi-professional chef .
Cooking must be fun for me but I couldn't every meal and cleaning up
so I couldn't increase head to house wives.
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