mixiユーザー(id:43632456)

2015年10月11日02:55

259 view

おためし

先日テレビで見たさつまいもの料理に挑戦。
1つは天ぷら、もう一つはやきいも。
天ぷらのこつはとにかく厚く切ること。
普通の芋の天ぷらは1cm弱だが、4cmほどで。
焼き芋は、水にクグラしたものを、解凍モードで
電子レンジで加熱するもの。
焼き芋は少しなまっぽくも一つだったが、
天ぷらは揚げるのに時間がかかるが大変美味。
材料の厚みでこれほど違うとは目からうろこだった。

I tried to cook sweet potato of ways of I watched on TV.
Fried and grilled.
At fried , cutting potato thick.
I usually cut potato for fried is under 1cm, but I cut about 4 today.
At Grilled , I did heat wet potato by uniced mode microwave .
Grilled potato was not delicious because it just was raw .
but fried potato ,it was needed a long time for cooked but very delicious
The taste of potato was differed by the thickness, it is
just of " the scales fall from my eyes".



0 0

コメント

mixiユーザー

ログインしてコメントを確認・投稿する