メルティング、ゴートチーズの前菜 サラダとトーストを敷いて: Montadito de queso de cabra a finas hierbas - This goat cheese is served over a toast of bread and a bed of green salad. チキンとエビのオーブン焼きライス: Arroz al horno de pollo y gambas - Chicken and Prawns rice in the oven キンスを詰めたロールケーキ「Brazo de Gitanoジプシーの腕」にチョコレートガナッシュを載せて: Brazo de Gitano con Relleno de Membrillo y Cobertura de Chocolate- Quince Filled "Brazo de Gitano" with chocolate Ganache Top スペイン産白ワイン マルタ先生の手作りナッツのパン
ハムとチーズのはさみ揚げ(ホットタパス ): Rollitos de Jamon y queso - Rolls of Ham and Cheese layered, breaded and fried (served hot) 定番シーフードパエリア: Seafood Paella ペストリーパフに入ったチョコレートムース: Mousse de Chocolate en cajas de hojaldre - Chocolate Mousse in Puff Pastry Boxes スペイン産白ワイン マルタ先生の手作りナッツのパン