Carpaccio di ricciola con insalatina d’asparagi verdi e pomodori secchi Yellow tail fish carpaccio with green asparagus salad and semi dry tomato 寒ブリのカルパッチョ アスパラガスのサラダとドライトマト添え
Ravioli con carciofi e salsa di trippa e mentuccia Ravioli filled with artichoke and tripe and mint sauce アーティチョークとリコッタチーズを詰めた自家製ラヴィオリ トリッパとミントのソースと共に
Guancia di manzo brasata con pure di patate al rafano e verdurine saltate. Beef cheek stew with horse radish mush potato and saute vegetables 牛頬肉の赤ワイン煮込み ホースラディッシュの香るマッシュポテトと季節野菜添え
SELEZIONI DI DOLCI DELLA CASA DAL NOSTRO CARRELLO Selection of Desserts シェフお勧めデザート盛り合わせ 8,000円 (税込み、サービス料込み)