Fin velouté de Choux Fleur façon Crème Dubarry Fine Veloute soup of Cauliflower, Dubarry Style カリフラワーのなめらかなスープ Du Barry 風 ou – or Sauté d' Escargots de Bourgogne, Salade tiède de Lentilles vertes Sautéed of Bourgogne Snail with Green Lentils salad ブルゴーニュ産エスカルゴのソテー、レンズ豆のサラダとともに ou – or Cubes de Thon rouge Fumé, Mayonaise légère au Citron Cubes of Smoked Tuna, light Lemon mayonnaise スモークツナのキューブ、レモンマヨネーズ風味
Côte de Cochon noir rôtie , Purée de Pomme de Terre, Sauce à la Moutarde Roasted Black Port Prime Rib, mashes Potatoes and Mustard sauce 黒豚フィレのロースト、マッシュポテトとマスタードソースとともに
ou – or Filet de Dorade de Méditérannée, Ratatouille au Basilic, Fumet léger au citron Pan – fried filet of Mediterranean Sea Bream served with Basil Ratatouille and Lemon cream sauce 真鯛のソテー、バジル風味ラタトゥイユ(ニース風野菜煮込み)、レモン風味クリームソースとともに ou – or Faux Filet sauté sauce au poivre noir Gratin dauphinois Sautéed Australian Strip-loin with Black Pepper Sauce and Potatoes Gratin オーストラリア産牛肉サーロインステーキとブラックペパーソース、ドーフィネ風ジャガイモのグラタンとともに
Assiette de Trois Fromages Français “A.O.C.” (supplément de 100 Thb) Plate of 3 kinds of “A.O.C”. French Cheeses (plus a 100 THB. extra) フランスAOC のチーズ3種盛り(100バーツ追加)
ou - or Fondant au Chocolat noir Guayaquil Sauce Vanille Guayaquil Chocolate Fondant with Vanilla Sauce グアヤギルダークチョコレートフォンダン バニラソースを添えて
ou - or Oreillons de Pêche rôtis au Miel et Romarin, Amandes grillées Roasted Peach with Honey and Rosemary, Grilled Almond ローストピーチ、蜂蜜とローズマリー風味、アーモンドグリルとともに 2 Courses 480 Thb 2コース480バーツ avec Eau - Pain et Beurre with Water - Bread and butter 水、パンとバター
3 Courses 680 Thb 3コース680バーツ avec Eau - Pain et Beurre with Water - Bread and butter 水、パンとバター、コーヒーまたはティー