Pasta and risotto Bolognese - fettuccine al ragout ボロネーズ − フェットチーネ じっくり煮込んだソースで Amatriciana - rigatoni with pancetta in tomato sauce and pecorino cheese アマトリチャーナ − リガトーニ パンチェッタ添え ぺコリーノチーズのトマトソース Carbonara - penne with pancetta, parmesan and egg sauce カルボナーラ − ペンネ パンチェッタ、卵、パルメザンチーズのソース Spaghetti - mixed mushroom, parmesan cheese and butter スパゲティ − 色々なきのこのパルメザンバター風味 Chef’s recommended homemade pasta シェフのホームメイドパスタ Chef’s recommended risotto シェフのお勧めリゾット
Main Dish Pan-fried chicken with olive, capers, anchovy and tomato sauce チキンのソテー オリーブ、ケッパー、アンチョビのトマトソース Grilled beef sirloin steak with balsamico sauce 牛サーロインステーキのグリル バルサミコソース Chef’s recommended fish from “Tsukiji” market シェフのお勧めの鮮魚料理
Dessert Enjoy a selection of Italian cakes and pastries from the dessert table お好きなデザートをブッフェから Freshly brewed coffee or tea コーヒー又は紅茶