二郎部のコミュニテを作りました。みなさんで二郎を楽しめたらと思います!!!
近い将来、PCPメンバーで鍋二郎@中庭をしたいなーと考えています。
☆二郎部(PCP)のこれまでの実績(2009年10月現在)
品川店 目黒店 新宿小滝橋店 桜台店 仙川店 新宿歌舞伎町店
☆組織について(2009年5月現在)
部長:ゆっきーさん
副部長次席:Nao(「大ダブルヤサイマシマシニンニクカラメ」にまだ成功していないため。)
部員:イチロウタ、しゃおぴん、こーじ、かさいくん、高木、たんちゃん、もっさん、メイシオ、Teddy、かずひーこ
☆シラバス
Course Title: What is Jiro in the context of Japanese sub-culture? (PCP)
Credit: 2 credits
Season: Spring/Autumn of 2009AY
Course Guide:
This course aims at one thing; just enjoying Jiro!! However, students are required the following skills.
-academic/logical thinking
-patiency for waiting in a long que
-higher ability in algebra and calculus
Besides, when eating Jiro, do not forget the respect for the master of the shop, aka "Oyassan".
This course is NOT an obligational course in PCP, but we hope many PCP students take this course. In addition, this course was NOT able to get a financial aid from UBS, needless to say.
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