Crème légère de Chataîgne au Cognac
Chestnut Soup with Cognac
栗のクリームスープ コニャック風味
ou – or または
Poêlée ďEscargots à la Fondue de Tomate Beurre Persillé
Pan Fried French Snail with Tomatoes and Parsley Butter
エスカルゴのポワレ トマトとパセリバターのフォンデュ風
ou – or または
Salade César
Caesar Salad
シーザーサラダ
Faux Filet sauté sauce à l'Echalote. Pommes Darphin
Sautéed Australian Striploin with Shallot Sauce and Potatoes Gallette
オーストラリア産サーロインステーキソテー エシャロット風味のソースとともに
じゃがいものダルファンを添えて
ou – or または
Pavé de Thon Rouge croute de Poivre rose. Garniture Basquaise
Pan seared Tuna with pink peppercorn and Basquaise Garniture
まぐろのソテー 赤粒胡椒のクルート バスク地方の付け合わせを添えて
ou – or または
Civet ď Agneau Polenta crémeuse
Stewed Lamb in Red Wine and Polenta Cream
子羊の赤ワイン煮込み クリーミーなポレンタを添えて
Assiette de Trois Fromages Français “A.O.C.” (supplément de 100 Thb)
Plate of 3 kinds of “A.O.C”. French Cheeses (plus a 100 THB. extra)
フランスAOC のチーズ3種盛り(100バーツ追加)
ou – or または
Fondant au Chocolat noir Guayaquil Sauce Vanille
Guayaquil Chocolate Fondant with Vanilla Sauce
グアヤギルダークチョコレートフォンダン バニラソースを添えて
ou – or または
Crêpes Façon Suzette
Crêpe Suzette
クレープシュゼット
2 Courses 480 Thb
avec Eau - Pain et Beurre
with Water - Bread and butter
水、パンとバター
3 Courses 680 Thb
avec Eau - Pain et Beurre - Sélection de Cafés ou Thés
With Water - Bread and butter – Selection of Coffee or Tea
水、パンとバター、コーヒーまたはティー
By Extra Course 200 Thb
追加コース200THB
Glass of wine from France:
White Wine
- Mâcon Blanc Villages, Louis Jadot, Burgundy, 2007, 450 Thb
- Chevalier Alexis Lichine, Languedoc, Sauvignon Blanc, 2007, 295 Thb
Red Wine
- Chevalier Alexis Lichine, Languedoc, Merlot, 2007, 295 Thb
- Château Barret, Pessac-Leognan, Bordeaux Grave, 2004, 490 Thb