Pasta and risotto Bolognese - fettuccine al ragout ボロネーズ − フェットチーネ じっくり煮込んだソースで Amatriciana - rigatoni with pancetta, tomato sauce and pecorino cheese アマトリチャーナ − リガトーニ パンチェッタ添え ぺコリーノチーズのトマトソース Carbonara - penne with pancetta, parmesan and eggs カルボナーラ − ペンネ パンチェッタ、卵、パルメザンチーズのソース Spaghetti - mixed mushroom, parmesan cheese and butter スパゲティ − 色々なきのこのパルメザンバター風味 Chef’s recommended homemade pasta シェフのホームメイドパスタ Chef’s recommended risotto シェフのお勧めリゾット
Main Dish Pan-fried chicken with olives, capers, anchovies and tomato sauce チキンのソテー オリーブ、ケッパー、アンチョビのトマトソース Grilled beef sirloin steak with balsamico sauce 牛サーロインステーキのグリル バルサミコソース Chef’s recommended fish from “Tsukiji” market シェフのお勧めの鮮魚料理
Dessert Enjoy a selection of Italian cakes and pastries from the dessert table お好きなデザートをブッフェから Freshly brewed Coffee or Tea コーヒー又は紅茶
飲み物 Spumante スプマンテ Scudo di Corte Prosecco スクード ディ コルト プロセッコ Orange Juice オレンジ ジュース Cranberry Juice クランベリー ジュース Grapefruits juice グレープフルーツ ジュース