早速、wine dinner tasting 2007 第一回目をご案内させて頂きます。 メニュー: -An Amuse bouche with a glass of Champagne Blaise Reserve Brut(100% Pinot Meunier). アミューズにシャンパン・ブレースブルット -Lobster and fresh vegetable ratatouille terrine and a Costiere de Nimes blanc AOC(90% ugni blc,10% Muscat petit grain). ロブスターとフレッシュベジタブルのテリーヌに白ワインコスティエール・ド・ニーム -the fresh Tsukiji market fish of the day and a glass of German white Auslese dry (100% Riesling). 築地直送本日のお魚にドイツのアウスレッゼドライ -Coq au vin, rooster casserole in red wine sauce served with a Corbiere AOC() 地鶏の赤ワイン煮込みにコールビエール -Assortment of deserts with my wine surprise デザートの盛り合わせにサプライズのデザートワイン