Bob and Jun, an English/Japanese married couple, are hosting an English home-style cooking party at Mavie's Akasaka shop. If you think English cooking isn't good, you should come and be ready for a surprise! Bob learned good cooking from handed down recipes his mother used. Three different organic wines from Mavie will be served to complement the food.
<お料理メニュー> 1. 前菜5種(子供のころから大好きなもの・ピクニック、ハイティーの思い出より) ●Pickled Quail's Eggs (in English 100% Malt Vinegar and herbs) (イングリッシュ モルト ビネガーとハーブで作ったウズラの卵のピクルス) ●Rollmop Herring (ニシンとお野菜のロール) ●Mum's English Sausage Rolls (お母さんのイングリッシュ ハーブソーセージ) ●Sardine Tomato Spread (新鮮なイワシとトマトのスプレッド) ●Real Mature Cheddar with Dad's Organic Plum Chutney (本物のイギリスのチェダーチーズ、お父さんのオーガニック プラム チャツネを添えて)
2. メイン2種(家族で囲む心と身体の温まるお母さんのオーブン料理など) ●Mum's Neck of Lamb Hotpot (お母さんのラム ネックのシチュー) ●Mum's Cod and Caper Pie (お母さんのタラとケッパーのパイ)
3. イングリッシュ ティータイム スイーツ〜 イギリスの紅茶に添えて 〜 ●Mince Pies (ミンス パイ) ●Shortbread or Gingerbread etc. (ショートブレッド、ジンジャーブレッドなど)