<COLD SELECTION>
Shrimp and fruit cocktail with raspberry coulis and endive salad
小海老と果実のカクテル ラズベリーのクーリとアンディーブサラダ
Assorted smoked Norwegian salmon and smoked cod with caper berry and sour cream
ノルウェースモークサーモンとスモークコッド ケッパーベリーとサワークリーム
Pork “shabushabu” and winter green salad with yuzu sauce and ravigote sauce
冷製ポークシャブシャブと冬のグリーンサラダ 柚子ソースとラビゴットソース
Tandoori chicken breast, tomato and boiled potato with hot chili sauce
タンドーリチキン、完熟トマトとボイルドポテトのサラダ ホットチリソース
Chilled penne pasta with ratatouille and Parmesan cheese shaving
南仏野菜の冷製ペンネ シェーブしたパルメザンチーズを添えて
Assorted mixed sandwiches
各種サンドウィッチ盛り合わせ
<HOT SELECTION>
Deep fried white fish and French Fries with special sauce
フィシュアンドチップス 2種類のスペシャルソースと共に
Fricassee of scallops, shrimps, octopus and asparagus with hot sweet chili sauce
ホタテ貝、シュリンプ、近海真タコとアスパラガスの海老チリ仕立て
“Pot au feu” with chicken, lamb leg, grilled Frankfurt sausage and winter vegetables with mustard
若鶏、子羊腿肉、フランクフルトソーセージと冬野菜のポトフー マスタード添え
Marinated miso baked pork with sautéed radish and Fushimi green chili
味噌漬け鹿児島ポークばら肉のオーブン焼き 焼き大根と獅子唐辛子
Thai style vegetables and coconut red curry with steamed turmeric rice
タイ風季節野菜とココナッツのレッドカレー ターメリックライスと共に
Pasta of the day
本日のシェフお勧めパスタ
<SWEETS>
Assorted French pastries, cakes and seasonal fruit
各種フレンチペストリー ケーキと季節のフルーツ
Fruit jellies and mousses
果実のムースとジュレを小さな器に入れて
Coffee or Tea
コーヒー又は紅茶